1

Angus marhahús

közvetlenül a termelőtől

BŐVEBBEN

Repce étolaj

Hideg sajtolás

BŐVEBBEN

Házi lekvár

100 % gyümülcsből

BŐVEBBEN

Évszázadokkal ezelőtt, de még egy jó 50 éve is a magyar gazdák saját maguk termelték és állították elő az alapvető élelmiszereket, úgy mint a kenyeret, sonkát, tojást.
Mára azonban első sorban csak alapanyagokat biztosítanak az élelmiszeripari nagyüzemek számára, és nem, vagy csak nagyon kevés kistermelői késztermék készül.
A Hubertus Bt. a kilencvenes évek közepén kezdte el az Angus marhát tenyészteni.
Közel 20 év munkája kellett ahhoz, hogy marha állatállományunk törzstenyészet legyen, és tiszta vérű Angus marhát lehessen vágni.
Cégünk Pásztón bérel húsfeldolgozó üzemet, ahol a legkorszerűbb technikai feltételek, és saját munkaerő foglalkoztatása mellett történhet a feldolgozás.

   


Adottak tehát a feltételek, hogy a saját termelésű marhánkat feldolgozzuk, és közvetlenül értékesítsük.
A céghez tartozó Hubertus-Hof Szálloda és Étterem az egyik első számú hely, ahol meg lehet ismerkedni az Angus marhából készült ételekkel. Korábban, ha jó minőségű marhahúst kerestünk, akkor csak kereskedőkön keresztül lehetett import marhát (Dél-Amerikából, Írországból) vásárolni. Most már lehetőségünk nyílt arra, hogy a saját tenyésztésű Angus marháink húsát készítsük el konyhánkban. Tapasztalataink azt mutataják, hogy egyre nagyobb az igény a jó minőségű, nem tej-, hanem igazi húsmarha iránt.

A Hubertus Bt. a jövőben a marháit már nem csak exportra kívánja értékesíteni, hanem kész hústermékként is eladni a hazai piacokon. Hosszú távú célunk, hogy törzstenyészetünk bikáit és üszőit értékesítve máshol is megismertessük ezt a kiváló fajtát, és az ott tenyésztett marhákat is itthon dolgozzuk fel.

Így az Önök asztalára is a kiváló minőségű, 100 %-ban magyar Terra Pannonia Angus marhahús kerülhet.